Ο κόσμος της Νεφέλης


Κριτική βιβλίου 3

 

Γεννημένος δυο φορές

Μαρία Κ.Σ.
Ένα βιβλίο που σε λίγες σελίδες δίνει στον αναγνώστη αυτό ακριβώς που χρειάζεται! Την αφύπνιση! Ένα βιβλίο περιεκτικό που αναδύει την θέληση για ζωή και το κίνητρο στο να θέλουμε να είμαστε άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο!
Όταν η λογοτεχνία παντρεύεται με την ιατρική και την ψυχολογία δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι άψογο!
Συγχαρητήρια Νεφέλη! Η δύναμη της πένας σου δίνει στον αναγνώστη να καταλάβει την σημασία οχι μόνο του βιβλίου μα και στο να τον οδηγήσει σε πνευματική αφύπνιση!
Μην σταματήσεις ποτέ να γράφεις!

 

Ένας αναγνώστης
Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την αξιόλογη πρωτοβουλία σας, να γράψετε αυτό το βιβλίο και να βοηθήσετε αυτό το νέο άνθρωπο. Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς! Μπράβο σας! Θα ήθελα να εκφράσω το θαυμασμό μου στο Σωτήρη που μέσα απο αυτά που διάβασα έμαθα τι θα πει δύναμη ψυχής! Τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό μου και στους δυο σας!

 

Ελένη
Αρχικά αγόρασα το βιβλίο για να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο να βοηθήσω τον Σωτήρη. Διαβάζοντάς το όμως διαπίστωσα το πόσο με βοήθησε σε προσωπικό επίπεδο, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης μου οδηγώντας με σε αφύπνιση. Ένα βιβλίο αλληλοβοήθειας λοιπόν που κανείς δεν έχει να χάσει ούτε στο ελάχιστο απο την ανάγνωσή του!
Συγχαρητήρια! Καλή δημιουργική συνέχεια!

 

Δέσποινα
Έχοντας διαβάσει όλα τα βιβλία σας θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά γιατί μέσα απο την ανάγνωσή τους άλλαξα πολλά απο τα κακώς κείμενα της ζωής μου! Όσο για το συγκεκριμένο βιβλίο πολλά μπράβο για την κίνηση σας! Μέσα απο τον αγώνα του Σωτήρη για το δώρο που λέγεται ζωή, αναθεώρησα, εκτίμησα, ευχαρίστησα και έμαθα να λεω ευχαριστώ για τα πιο απλά, αλλά σημαντικά πράγματα της ζωής!
Να είστε καλά και να συνεχίσετε να γράφετε τόσο δυνατά!!